| Tytuł: | Ból głowy i biegunka |
| Autor: | ZZZ 25.2.2011, 10:54 |
| Hej! Czy Was tez boli głowa, gdy macie biegunkę? Ja mam tak za każdym razem. Jakie środki stosujecie na pozbycie sie biegunki? | |
| Autor: | Vader 25.2.2011, 13:39 |
| Kilka razy w swoim życiu miałem biegunkę, ale nigdy nie bolała mnie głowa. Może oprócz leków na biegunkę musisz stosować leki przeciwbólowe | |
| Autor: | MaryX 28.2.2011, 08:39 |
| Ja bardzo często przy biegunce mam straszne bóle głowy. Z tego powodu od razu biorę dwie tabletki, jedną na biegunkę, druga na ból głowy. Dopiero po jakimś czasie wszystko ustępuje. | |
| Autor: | Mietek35 28.2.2011, 14:30 |
| Na ból głowy w czasie biegunki najlepsza jest pyralgina!!! | |
| Autor: | Wepek 1.3.2011, 08:10 |
| Szczerze CI powiem, że nigdy mnie bolała głowa w czasie biegunki. Radzę Ci wizytę u lekarza, ponieważ raczej to nie jest normalne. | |
| Autor: | Aśka 1.3.2011, 13:02 |
| Spróbuj z jakimiś zwykłymi proszkami od bólu głowy. Powinno ci przejść | |
Celiakia jest chorobą polegającą na występowaniu określonych zaburzeń trawienia i wchłaniania w jelicie cienkim. Uwarunkowana jest nietolerancją na gluten - białko będące składnikiem ziaren wielu zbóż, owsa, jęczmienia czy żyta.
Aloes
Aloes to roślina wszechobecna. Można ją zasadzić w doniczce i mieć we własnym domu. Ma ona wiele zastosowań leczniczych, dlatego też jest wykorzystywana do wielu maści, kremów, żeli. Zazwyczaj stosuje się je na rany, skaleczenia, otarcia. Działa łagodząco i co najważniejsze skutecznie, dlatego ma wielu zwolenników.